Eén op één coaching

Heb jij het gevoel dat je vast loopt? Zou je graag veranderingen door willen voeren, maar heb je geen idee waar je zou moeten beginnen? 


Tijdens de één op één coaching ga ik jou ondersteunen bij het behalen van jouw gewenste doel(en). Of het nu gaat over het verminderen van stress, het voorkomen of herstellen van een burn-out, het vinden van jouw balans tussen spanning en ontspanning, het vergroten van je veerkracht of het terugvinden van hetgeen wat jou echt gelukkig maakt. Ik ga je helpen!

 

Wil jij graag in jezelf investeren doormiddel van één op één coaching? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan. Bij coaching is het heel belangrijk dat jij en ik beide een goed gevoel krijgen bij de samenwerking. De intake is daarom mede bedoeld om elkaar te leren kennen, voordat het coachtraject van start gaat.

De trajecten

Achteraf is het altijd mogelijk om een extra coachsessie af te nemen. Vraag hieronder direct een gratis intake aan.

 

Tot snel. Drinken we samen eerst een kop koffie!

KARIN

Kort traject

Heb je het gevoel dat je al een heel eind op weg bent, maar dat je nog net een duwtje in de rug kunt gebruiken, dan is het traject van 4 coachsessies echt iets voor jou.

KARIN

Lang traject

Heb jij het gevoel dat er nog grote stappen gemaakt moeten worden en denk je dat 4 coachsessies niet voldoende zijn, dan is het mogelijk om een traject af te sluiten van 8 coachsessies.